​We gaan verhuizen naar De Grote Kranerweerd

Van de zolderkamer aan de Stroombeek, via het pand van boekhandel Driessen aan de Stationsweg naar de voormalige mastenmakerij aan de Mastenmakersstraat. Ik heb er met mijn marketing- en communicatiebureau Active Creations in twintig jaar ondernemerschap al een aardige tour door Zwartsluis opzitten. Vanaf de zomer van 2020 vervolg ik de succesreis met mijn fantastische collega's op de Grote Kranerweerd.

We zijn weer eens uit ons jasje gegroeid. Als ik nu ons kantoor binnenstap, struikel ik soms over dozen met drukwerk. Tijdens pauzes slalom ik tussen mijn collega’s door richting een bak koffie. En omdat we maar één besprekingskamer voor klanten hebben, brainstormen we steeds vaker in onze keuken. Een gebrek aan ruimte; het was al twee keer eerder reden voor een verhuizing. En steeds lag uitbreiding van de dienstverlening aan die keuzes ten grondslag.

Teamuitbreiding

Op de zolderkamer werden we van een uitgever van een autosite ook een webbouwer. In de voormalige boekhandel voegden we daar het webdesign en de ontwikkeling van huisstijlen en logo’s aan toe. En in de voormalige mastenmakerij groeiden we uit tot de externe marketingafdeling van een groot aantal mkb-ondernemers in Zwartsluis. De specialisten op het gebied van webbouw en grafische vormgeving bleven, maar kregen de laatste jaren versterking van professionals in (online) marketing, signing, relatiegeschenken, tekstschrijven, video en animatie.

Totaalpakket bieden

Dankzij hun komst kunnen we nu proactief een totaalpakket aanbieden en voor klanten hun complete marketing en communicatie verzorgen. Van advies tot uitvoering. Daardoor is onze klantenkring meegegroeid met de uitbreiding van zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand. Ook vanuit de gemeenten Staphorst, Zwartewaterland en het voormalige Brederwiede weten ondernemers Active Creations inmiddels te vinden. Het is precies de regio die we vanuit het nieuwe pand nog meer en beter wil bedienen.

Hele regio bedienen

We spreken de taal, kennen de cultuur en snappen hoe ondernemers uit onze omgeving denken. Maar we durven ook door te vragen. We willen alles weten van een bedrijf en hun doelgroepen echt doorgronden. Op basis daarvan treden we op als sparringpartner, leveren we maatwerk en helpen we bedrijven groeien. Ik vat ons werk altijd zo samen voor onze klanten: ‘Ga lekker aan de slag met jouw werk. Dan vertellen wij de wereld wel hoe goed je bent’. Voor die werkwijze is nu een nieuw pand nodig.

Inspirerende werkomgeving creëren

Meer ruimte voor tijdelijke opslag van drukwerk, een plek om signing te plakken, extra bespreekkamers en brainstormvertrekken, een letterlijke en figuurlijke kantoortuin, kantine en showroom. In het nieuwe industriële pand aan de Grote Kranerweerd krijgen we er allemaal de beschikking over. En we gaan er opnieuw voor zorgen dat het pand creativiteit uitstraalt en voor inspiratie zorgt. Precies zoals ons huidige pand aan de Mastenmakersstraat doet. Als een nieuwe klant daar voor het eerst binnenstapt, hoor ik nog altijd ‘Wow’. Dat effect willen we ook vanaf de zomer van 2020 in onze nieuwe thuisbasis bereiken.

Blog | Blijf op de hoogte

Vanuit onze passie voor het versterken van merken, delen wij graag onze kennis op het gebied van marketing en communicatie met jou.

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'
Tip

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'

Ontdek meer
​Wat maakt social proof zo'n briljant sterk overtuigingsmiddel?
Tip

​Wat maakt social proof zo'n briljant sterk overtuigingsmiddel?

Ontdek meer
BEKIJK DE VIDEO OVER HET CIALDINI-PRINCIPE 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'!
Tip

BEKIJK DE VIDEO OVER HET CIALDINI-PRINCIPE 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'!

Ontdek meer
advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites