Kerstartikelen

Je personeel of relaties écht verwennen?

Het einde van het jaar is het perfecte moment om je waardering richting klanten en relaties uit te spreken middels een kerstgeschenk. Een perfect kerstgeschenk vinden is echter zo makkelijk nog niet. Een kerstpakket wordt namelijk vaak slecht gewaardeerd. Geef je echter niets dan zakt de motivatie van je personeel naar een bedenkelijk niveau. Maar ja, wat geef je dan hè?

Wat is het perfecte kerstgeschenk?

Een lastige vraag, zeker omdat een kerstpakket uitzoeken logischerwijs niet je specialiteit is. En laten we eerlijk zijn, je hebt het al druk zat! Dat begrijpen wij - Active Creations, Buitenbosch én De Kaaihof – als geen ander. Daarom hebben wij voor jou kerstpakketten samengesteld die je personeel of relatie wél waardeert.

Hoe?

Door pakketten samen te stellen die volledig zijn afgestemd op jouw ontvanger. Pakketten waarbij je al bij het uitpakken het water in de mond loopt. Met smakelijke lekkernijen en waardevolle relatiegeschenken waar de kwaliteit van afdruipt. Dat zijn wat ons betreft dé succesfactoren voor een geslaagd kerstpakket.
Merkvoorkeur versterken met promotionele producten

Laat je inspireren…

… Middels onze brochure boordevol prachtige pakketten. Heb je speciale wensen? Wij helpen je graag om in de mooiste periode van het jaar een onvergetelijke indruk achter te laten.
Zonder er zelf werk mee te hebben!

Tapasplankje

Tapasplankje

Italië

Italië

Interieur

Interieur

BBQ luxe

BBQ luxe

Wij adviseren je graag!

Bestellen? Hulp nodig bij het uitzoeken? Of even sparren over een ander pakket of creatieve boodschap? Neem contact met ons op voor een afspraak. Bovendien zijn alle pakketten uit deze brochure ook te bekijken bij Active Creations in Zwartsluis en bij De Kaaihof in Genemuiden.
Gratis brochure aanvragen
advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame websites