Kampvuurlesboek voor Aart Lameris

Zelfs beginners een onvergetelijke kampvuuravond bezorgen, door hen te leren om de mooiste liedjes op hun gitaar mee te spelen. Wij mochten meehelpen aan het verwezenlijken van die droom van gitaardocent Aart Lameris. We raakten de juiste snaar met onze bijdrage aan zijn kampvuurlesboek.

Door het vuur gegaan

We dachten met Aart mee over het concept voor zijn kampvuurlesboek. De uitkomst van het gezamenlijke denkwerk? Bladmuziek en songteksten van bekende hits bundelen in een lesboek en daar een QR-code aan toevoegen met een link naar een instructievideo van Aart. Die video’s mochten wij voor hem verzorgen.

Omdat we toch al het vuur uit onze sloffen liepen, besloten we maar helemaal door het vuur te gaan voor Aart. Dat resulteerde in een nieuw logo met bijpassende huisstijl. Die vormde weer de basis voor ons design voor het kampvuurlesboek.

Bovendien vulden we het boekje boordevol tips over het maken van een knapperend kampvuurtje, het roosteren van de perfecte marshmallow en de juiste opbouw voor een avondje muzikaal genieten in de buitenlucht. Het leidde tot een boekje waarin je alles vindt wat nodig is voor de perfecte kampvuuravond.

Door het vuur gegaan

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites