Website voor Accrete

Ouders informeren over de school waarop hun kinderen zitten, maar ook nieuwe ouders aanspreken om voor Accrete te kiezen; dat was het voornaamste doel van de nieuwe website van Accrete en haar 16 vestigingen.

16 vestigingen, is nog best wel een uitdaging.

Je kunt het gerust een uitdaging noemen om in één keer 16 scholen en de enorme hoeveelheid informatie die zij te vertellen hebben online op de kaart te zetten. En daarbij zowel nieuwe ouders aan te spreken alsook de bestaande ‘klanten’ van Accrete een platform te bieden. Alsof dat nog niet genoeg is moest het allemaal binnen één huisstijl, maar toch met een persoonlijk tintje van elke school.


Om dit te realiseren hebben we veel samengewerkt met de directeuren en leerkrachten van de verschillende vestigingen. Hun inspraak werd door ons verwerkt in een pakkend online concept dat uitblinkt in overzichtelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en tegelijkertijd een sfeervol visitekaartje is voor de vestigingen die ondanks de gezamenlijke huisstijl elk hun eigen sfeer kunnen overbrengen.

16 vestigingen, is nog best wel een #uitdaging#.

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites