Website + fotografie vakantiehuizen

Laat u meeslepen door de geur van de zee, het wuivende helmgras en de luxe van wellness, zo openen we de tekst op de website van Ameland Wellnesshuizen. Het vat samen welk gevoel de beide vakantiewoningen van de familie Nekeman - de Boer uitdragen. Aan ons de taak om dit ook zo over te brengen.

Van ontwerp tot tekst

Met een kofferbak vol boodschappen en camera-apparatuur reisden we af naar Ameland. We stylden de beide vakantiewoningen en trokken een dag uit voor een complete fotoshoot. Want een vakantiewoning moet je ervaren. En hoe kun je dat beter doen dan aan de hand van prachtige foto's?

Eenmaal terug op kantoor zochten we alle beelden uit, bewerkten die en ontworpen en bouwden de website. Vervolgens schreven we alle teksten en vulden we de pagina's. Het resultaat is een site die je moet meenemen in de sfeer van Ameland Wellnesshuizen en je spontaan een boeking laat doen.

Benieuwd of de site jou ook overtuigt voor een weekje Ameland? Check www.amelandwellnesshuizen.nl.

Van #ontwerp# tot tekst

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites