Huisstijl Anna Xqlusive

Een nieuwe damesmodewinkel met prachtige exclusieve topmerken, dat is Anna Xqclusive in Meppel. Een chique winkel, maar wel met een persoonlijke benadering. Een identiteit die vraagt om passende huisstijl.

Strak maar statig

In de basis kozen we voor een strakke typografische stijl voor de naam Anna. Het zelf ontworpen lettertype in combinatie met zwart en wit zorgt voor een sterke en chique uitstraling. Om het een vrouwelijk tintje te geven en ook de persoonlijke touch te benadrukken kozen we voor rosé goud als steunkleur en werd 'Xqlusive' in een handgeschreven lettertype uitgevoerd.

De Anna Xqlusive-beleving

De kleur groen werd als een tweede steunkleur toegevoegd om ook bij het inrichten van de winkel extra warmte te kunnen toevoegen. De gehele huisstijl voerden we door in alle verschillende uitingen die we voor Anna Xqlusive creëerden. Van de zakelijke communicatiemiddelen als briefpapier, een e-mail handtekening en een visitekaartje tot aan signing in en buiten de winkel, uitnodigingen, posters en de Anna Xqlusive-beleving zodra je thuis komt.

Strak maar #statig#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites