Huisstijl Anna Xqlusive

Een nieuwe damesmodewinkel met prachtige exclusieve topmerken, dat is Anna Xqclusive in Meppel. Een chique winkel, maar wel met een persoonlijke benadering. Een identiteit die vraagt om passende huisstijl.

Strak maar statig

In de basis kozen we voor een strakke typografische stijl voor de naam Anna. Het zelf ontworpen lettertype in combinatie met zwart en wit zorgt voor een sterke en chique uitstraling. Om het een vrouwelijk tintje te geven en ook de persoonlijke touch te benadrukken kozen we voor rosé goud als steunkleur en werd 'Xqlusive' in een handgeschreven lettertype uitgevoerd.

De Anna Xqlusive-beleving

De kleur groen werd als een tweede steunkleur toegevoegd om ook bij het inrichten van de winkel extra warmte te kunnen toevoegen. De gehele huisstijl voerden we door in alle verschillende uitingen die we voor Anna Xqlusive creëerden. Van de zakelijke communicatiemiddelen als briefpapier, een e-mail handtekening en een visitekaartje tot aan signing in en buiten de winkel, uitnodigingen, posters en de Anna Xqlusive-beleving zodra je thuis komt.

Strak maar #statig#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

Introductiecampagne Anna Xqlusive

Ontdek meer

Inrichting winkel

Ontdek meer

Winkelbeleving tot aan huis

Ontdek meer

Website voor Cronolin

Ontdek meer

Flyer - Hulst

Ontdek meer

Beursdeelname - Super Lauwersmeer

Ontdek meer

Verzendpakket - De Horlogemeesters

Ontdek meer

Folder - Rotar-producten

Ontdek meer

Complete communicatieaanpak

Ontdek meer

Website - Voetbalvereniging DESZ

Ontdek meer

Nieuwe huisstijl - Bovendeur

Ontdek meer

Buitenreclame Museum Schoonewelle

Ontdek meer