Inrichting winkel

'Met de komst van de nieuwe eigenaren waait er een frisse wind door de winkel.', zo schreven wij in het persbericht waarmee we de komst van Anna Xqlusive aankondigden. Die frisse wind, die kwam grotendeels voort uit onze koker.

Internationale uitstraling

Van kleur- en materiaaladvies tot het meedenken in verlichting, meubels en natuurlijk alle signing in en buiten de winkel. Voor Anna Xqlusive trokken we alles uit de kast om de vastgestelde identiteit en huisstijl door te vertalen naar de beleving in de winkel.

We ontwikkelden een concept voor de etalage en de winkel om met het wisselen van de collecties ook de sfeer in de interieur mee te laten veranderen. Bovendien leverden we alle materialen (van lichtbakken tot indoor signing), verzorgden we de complete styling en adviseerden we in aanloop naar de opening.

Of we trots zijn op het resultaat? Nou en of! Anna Xqlusive in Meppel heeft de uitstraling gekregen van een damesmodezaak met internationale allure.

#Internationale# uitstraling

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites