Introductiecampagne Anna Xqlusive

Anna Xqlusive is voortgekomen vanuit de overname van een bestaande winkel. Om de huidige en potentiële klanten op de hoogte te brengen van de nieuwe winkel zetten wij diverse kanalen in als opwarmertje richting de opening.

Van PR tot Facebook

Stap één in de campagne vormde de communicatie bij de winkel. Wanneer er verbouwd wordt in een winkel trekt dat immers al snel de nieuwsgierigheid van het winkelend publiek. Met posters kondigden wij de komst van Anna Xqlusive aan en maakten we duidelijk wanneer de winkel weer zou openen.

Persbericht
De tweede stap was om in de regio bekendheid te geven aan de nieuw te openen winkel. We schreven een persbericht, maakten een mooie foto van de nieuwe eigenaren en verspreidden dit onder de regionale media.

Facebook(-campagne)
Vervolgens zetten we een campagne op Facebook op. Daarin warmden we op voor de opening en lieten we stap voor stap de verbouwing zien. We maakten wekelijks foto's van de voortgang, vertelden over de nieuwe collectie en gingen met gerichte advertenties onder de doelgroep prikkelen om Anna Xqlusive te gaan volgen op Facebook.

VIP-uitnodiging
Om ook de bestaande klanten van de vorige winkel - Anna Xqlusive was voorheen Chacoco Meppel - te informeren ontvingen zij een persoonlijke uitnodiging voor de exclusieve openingsavond.

Deze totaalaanpak heeft geleid tot talloze berichten in de media, een mooie start op Facebook en een overweldigende belangstelling bij de opening. Een vliegende start voor Anna Xqlusive.

Van PR tot Facebook

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites