Identiteit+huisstijl - Art of Home

Als aanbieder van vloeren en verf levert Art of Home normaal gesproken een bijdrage aan de nodige restylingen bij anderen. Maar ditmaal vroeg de woonwinkel uit Genemuiden zelf om een opfrisbeurt. Ze zochten naar nieuwe impulsen. Nou, daar wisten wij wel raad mee!

Art of home staat nu als een huis

‘Je nieuwe woning inrichten of bestaande interieur vervangen? Dan kies je voor Art of Home: dé plek voor je complete inrichting. Laat je inspireren in onze winkel en krijg advies van een echte interieurstylist.’

Zo presenteert Art of Home zich tegenwoordig. Nogal een omslag voor een winkel die zich voorheen toelegde op de verkoop van enkel vloeren en verf. Maar Art of Home wilde verandering en die kregen ze.

Modern jasje
We bedachten een geheel nieuwe identiteit, concept en positionering. En daar hoort natuurlijk een modern jasje voor de huisstijl, website en inrichting van de winkel bij (zie ook de foto's hieronder). Om nog maar te zwijgen over de forse uitbreiding van het assortiment.

De vernieuwing schreeuwden we in Zwartewaterland en omstreken van de daken met huis-aan-huis-flyers, promoties op social media en persberichten in de lokale media. Nu al staat Art of Home als een huis. En ja, we zijn best trots dat wij de fundering mochten leggen.

Art of home staat nu als #een huis#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites