Maatwerk CRM - 4Beaufort

Hoe houd ik overzicht van geïnteresseerden in een bepaalde type jacht? En hoe weet ik precies wanneer ik wie opnieuw moet benaderen? Het op maat gemaakte CRM van 4Beaufort geeft antwoord.

Overzicht en grip houden

4Beaufort heeft te maken met kopers en verkopers. De kopers tonen interesse in een bepaald type jacht en hebben specifieke wensen betreffende budget en specificaties. In het CRM worden deze geïnteresseerden overzichtelijk ingevoerd. Heeft 4Beaufort een nieuw jacht in bemiddeling? Dan kan er snel een potentiële klant voor gezocht worden via het CRM.

Aan de andere kant geeft het systeem inzicht in je klanten. Wie zijn dat, wanneer heb je contact met hen gehad, wat heb je besproken en minstens zo belangrijk; wanneer heb je afgesproken opnieuw actie te ondernemen. Dat onthouden hoeft niet meer. Dat doet het CRM voor je.

#Overzicht# en grip houden

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites