Menukaarten - Bij Frank

Bij Frank willen ze verrassen. Dan kan je dus niet aan komen met een standaard menukaart. Daarom gingen we de uitdaging aan om unieke menukaarten te ontwikkelen.

Twee unieke menukaarten

Lunch & diner
De kaart voor lunch & diner heeft een chique uitstraling door op de omslag speciale druktechnieken (preeg en foliedruk) te gebruiken. Bovendien is het menu gedrukt op dikker en uniek papier

Lounge & specials
Loungen kan je de gehele dag en de specials moeten direct de aandacht trekken. Daarom ontwikkelden we een kaart die de gehele dag op tafel ligt. In de vorm van een plank werd het een kaart die niet alleen functioneel is, maar ook eentje die als sieraard op de tafel ligt. Bovendien zijn de kaarten gedrukt op speciaal papier dat waterbestendig en onscheurbaar is. Perfect voor de horeca!

Eenvoudig te vervangen
Als je culinair wilt verrassen wijzigt de kaart met enige regelmaat. Voorwaarde was dan ook dat de kaarten eenvoudig te vervangen zijn. Daarom voorzagen we de lunch & dinerkaart van elastiek en de lounge & specialskaart van een kliksysteem.

Twee unieke menukaarten

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites