Make-over Bar & Café Bij Helmuth

Snackbar en café De Dumpelder in Belt-Schutsloot wilde graag verder onder een nieuwe naam: Bij Helmuth. En dus zette eigenaar Helmuth van de Belt bij ons op het menu om zijn zaak van een nieuw sausje te voorzien.

Een geheel eigen smaak

Met een doorontwikkelde huisstijl als basis gaven onze designers eerst zijn menukaarten, signing op en in het pand, visitekaartjes, advertenties, website en social mediapagina’s een geheel eigen smaak. Met een fotoshoot voegde onze fotografe daar een extra ingrediënt aan toe en voor de finishing touch zorgde onze tekstschrijver met enkele fraaie oneliners. Daarna konden onze grafische vormgevers, webbouwers en signspecialisten het totale gerecht aan Helmuth opdienen.

Daardoor loopt nu op Belt-Schutsloot het water niet alleen meer door de sloten, maar ook door de mond! Sfeer proeven of gewoon zin in een snelle hap, koude versnapering of complete maaltijd? Ga dan naar De Belterweg 15.

Een online bezoekje brengen kan ook: bijhelmuth.nl.

Een geheel eigen smaak

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites