Online showroom - Website Boatland

Boatland (Dannijs) is hét adres voor snelvarende sportboten en –cruisers. Vanuit het gehele land (en zelfs Duitsland) komt men naar Meppel voor een Glastron, Jeanneau of Monterey. De online presentatie is dan van groot belang.

De online presentatie op zijn best

De website van het in Meppel gevestigde bedrijf laat op overzichtelijke wijze het aanbod van Boatland zien. Zowel nieuw als gebruikt.

Speciaal voor de Duitse markt is een gedeelte ontwikkeld dat inspeelt op de mogelijkheid om je boot in Nederland te kopen, maar naar Duitsland te exporteren. Hoe dat werkt en hoe Boatland daarbij kan helpen is grondig uitgewerkt om ook de Duitsers te overtuigen naar Meppel te komen.

Het op maat gemaakte CMS maakt het voor Boatland mogelijk om gemakkelijk en snel haar aanbod te actualiseren en zelfs automatisch door te plaatsen op (inter)nationale verkoopsites.

Benieuwd? Boatland.nl

De #online# presentatie op zijn best

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites