Website Bonsink Yacht Painters

Altijd de beste willen zijn! Dat is de ambitie van Bonsink Yacht Painters B.V. Vanuit die gedachte voorzien ze al sinds 1982 de grootste topjachten ter wereld van het lakwerk dat ze verdienen. Diezelfde uitstraling wilde eigenaar Derk Bonsink graag terugzien in een gloednieuwe website. We wisten wat ons te doen stond!

Goed uit de verf

Om in het jargon van Bonsink te blijven: we schuurden, plamuurden, gronden en lakten wat af. We begonnen met het maken van een functioneel ontwerp, creëerden daar het gewenste design bij en begonnen vervolgens te bouwen. Ondertussen bedacht onze tekstschrijver passende slogans en teksten en schoot onze fotograaf de prachtigste plaatjes.

Het leidde allemaal tot een website die uitstekend uit de verf gekomen is. Bonsink Yacht Painters schittert, straalt en blinkt online nu net zo als de door hen gespoten jachten.

Ook benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de website op bonsinkyachtpainters.nl

Goed #uit de verf#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites