Bestelblok Buitenbosch

Hoe stimuleer je bedrijven om belegde broodjes te gaan bestellen? Juist, door het ze goed onder de aandacht te brengen en zo gemakkelijk mogelijk te maken. En zo ontstond het idee voor dit bestelblok.

Stimuleren van bestellingen

Tijdens de realisatie van de nieuwe website voor Buitenbosch in Genemuiden stelden we ons de vraag hoe we de bestellingen van broodjes konden stimuleren als de nieuwe website werd gelanceerd. Voorwaarde was een gemakkelijke en goed toegankelijke bestelmodule. Maar ook de bekendheid speelt een rol.

We ontwikkelden dit bestelblok. Een notitieblok met daarop voorgedrukt de gehele bestellijst van Buitenbosch. Die laat je gemakkelijk bij al je collega’s rondgaan om vervolgens op de website de bestelling in te voeren. En het resultaat? Buitenbosch verkoopt meer broodjes dan ooit tevoren.

#Stimuleren# van bestellingen

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites