Binnenklus voor Buitenbosch

‘Wie wil er een Buitenboschje?’ Zo een keer in de zoveel tijd klinkt deze vraag bij ons op kantoor. Iedereen weet dan dat er voor de lunch heerlijke broodjes gehaald worden bij Buitenbosch in Genemuiden. In de afgelopen weken smikkelden we net iets vaker. Rond de verhuizing van de broodjes-, kaas- en delicatessenspecialist voerden we namelijk de nodige signing- en fotografie-opdrachten uit.

Een echte eyecatcher

Nee, een hele grote logistieke onderneming was de verhuizing van Buitenbosch niet. Ze verhuisden namelijk naar het pand van de buurvrouw. Een grotere uitdaging vormde de uitstraling van de winkel. In de zoektocht naar een echte eyecatcher schakelde het ondernemerskoppel Harold en Jennifer van Dalfsen onze hulp in. Een binnenklusje dat aan onze creatieve geest wel besteed was. Hoog boven de toonbank springt nu bij binnenkomst meteen een fraai vormgegeven krijtbord in het oog.

Fotoshoot

Na de heropening van Buitenbosch gingen we nog een keer langs. Ditmaal voor een fotoshoot om de nieuwe winkel in beeld te vangen voor de website. Bij die gelegenheid kiekten we meteen even alle nieuwe producten. Uiteraard gingen er ook ditmaal weer tien heerlijke broodjes mee terug naar Zwartsluis.

Benieuwd naar het heerlijke broodjes-, kaas- en delicatessenaanbod van Buitenbosch? Verlekker je dan eens op hun website.

Een echte eyecatcher

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites