Website Buitenbosch

Vers gebrande nootjes, smaakvolle kazen en heerlijke delicatessen; Buitenbosch in Genemuiden is een smaak- en geurbeleving voor de echte Bourgondiër. Aan ons de taak om dat over te brengen op internet.

Online sfeer proeven en bestellen

Wie ooit eens bij Buitenbosch is binnengestapt zal beamen dat de winkel relatief klein is, maar een grootse sfeer uitademt. De oude smederij aan de Markt in Genemuiden is omgebouwd tot een nostalgische delicatessenwinkel. En die sfeer kun je maar op één manier echt overbrengen: veel en grote foto’s.

Bestellen
Op de website is de fotografie leidend geworden. Al scrollend en klikkend krijg je een indruk van het assortiment. Om het bestellen van belegde broodjes (met name voor bedrijven) gemakkelijker te maken ontwikkelden we tevens een goede en overzichtelijke bestelmodule die uiteraard ook mobiel perfect toegankelijk is. Het resultaat? Een website waarvan het water je in de mond loopt.

Ervaar het zelf op Buitenbosch.nu

Online sfeer proeven en #bestellen#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites