Website Café-Brazzerie De Blizzard

Met de komst van de Brazzerie is het belang voor voormalig 'Café De Blizzard' om meer mensen te trekken groter dan ooit tevoren. Daarom moest de website niet alleen een mooi visitekaartje worden, maar ook een bijdrage leveren aan het aantal reserveringen.

Smakelijk én verleidend

Smaakvol, dat is niet alleen het eten maar ook de website van De Blizzard. Met overal een weergave van de lekkerste ingrediënten en eindproducten. Na de smaakvolle impressie verleiden we de bezoeker om direct over te gaan tot actie met een verwijzing naar het reseveringsformulier.

Maar met alleen een eigen goede website ben je er nog als horecagelegenheid nog niet. Mensen zoeken immers ook op andere plekken naar een goede eetgelegenheid. Het belang van bijvoorbeeld Facebook, Google, Apple maar ook beoordelingssites als Tripadvisor en Eet.nu is immens groot. Daarom hebben we ook daarin ondersteuning geboden door de juiste gegevens en fotografie toe te voegen.

Smakelijk én verleidend

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites