Websites - Condor Group & dochters

Het is voor velen een nachtmerrie om je productaanbod op talloze plekken actueel te houden. In de PDF's die je aan klanten stuurt, in de informatie voor je accountmanagers alsook op je website. Zo ook voor Condor Group. Maar wij ontwikkelden een oplossing!

Geavanceerde koppelingen

Of het nu gaat om de foto's die op de website worden getoond, die in het afgeschermde intranet door de accountmanagers gedownload kunnen worden of die worden afgedrukt op de specificatielijsten; ze komen allemaal uit het systeem dat we achter de websites ontwikkeld hebben. Een technisch geavanceerd systeem dat voor Condor Group het grote voordeel heeft dat alle informatie maar op één plek hoeft te worden bijgehouden en mutaties automatisch worden doorgevoerd op zowel de klantspecificaties, in het intranet voor de verkopers alsook op de website. Wie over de website surft zal niet direct verwachten hoeveel geavanceerde techniek er achter deze 6-in-1-website schuil gaat.

Kijk voor een indruk maar eens op condor-group.eu

Geavanceerde koppelingen

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites