Identiteit - De Buitenknecht

Er voor zorgen dat 50-plussers genieten rondom hun huis, zonder zich zorgen te maken. Dat is het motto van het volledig nieuwe merk De Buitenknecht. Wij zijn gevraagd om het concept uit te werken en het merk op de kaart te zetten. Van naam tot huisstijl.

Van naam tot huisstijl

Professionele hulp rondom je huis. Met volledige ontzorging als uitgangspunt. Zodat je zelf tijd over houdt voor andere leuke dingen én kunt genieten van een prachtige tuin. Met die filosofie is De Buitenknecht ontstaan.

Om dat op een effectieve manier op de markt te zetten gingen wij aan de slag met het vaststellen van de identiteit, het bedenken van een toegankelijke en oer-Hollandse naam en het ontwerpen van het logo & de huisstijl. Allemaal met het doel om een persoonlijke en pure identiteit te realiseren die aansprekend is voor de doelgroep.

Van #naam# tot huisstijl

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites