Lancering thuisbezorgd-service

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Daar weten nu ook De Groentemannen alles van! Door wegwerkzaamheden is hun winkel aan de Baanstraat in Zwartsluis tijdelijk slechter bereikbaar met de auto. Het ideale moment dus om de gratis thuisbezorgd-campagne te lanceren.

Vers van de pers

Een huis-aan-huis verspreide flyer, posters voor in de winkel, een metershoog omleidingsbord, een paginagrote advertentie in de lokale krant, berichten op social media. Vers van de pers speelden we in op de wegwerkzaamheden, waardoor geen Zwartewaterlander het ontgaan zal zijn dat De Groentemannen hun service uitgebreid hebben met gratis thuisbezorging.

Peentjes zweten
De actualiteit zorgde wel voor peentjes zweten op kantoor. Want voor we deze campagne konden lanceren, moest ook de gloednieuwe website online staan. De plek waar klanten van De Groentemannen hun online bestelling kunnen plaatsen. Ook dat boontje wisten we op tijd te doppen!

Vers van de pers

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites