Identiteit & huisstijl - VP

Met een volledige verbouwing op komst wilde De Vollenhoofsche Poort ook hun identiteit & huisstijl onder de loep nemen. Een geweldige kans voor ons om het restaurant en cafetaria nóg nadrukkelijker op de Sluziger kaart te zetten.

De VP is er voor iedereen

Of je nu alleen bent, met je gezin een hapje wilt eten of gewoon even een kopje koffie wilt komen doen. Bij De VP is iedereen altijd welkom in een restaurant/cafetaria waar je goed kunt eten en drinken tegen een mooie prijs.

Naamsverandering
In de volksmond praat eigenlijk iedereen over De VP. Dus ja, waarom zou je er zelf niet voor kiezen om dat ook te doen? Het bekt immers lekker en communiceert ook eenvoudiger (lees: korter). Die woorden waren genoeg om De Vollenhoofsche Poort te overtuigen van een geslaagde naamswijziging.

Sluziger trots
'De Vollenhoofsche Poort' is vernoemd naar de toegangspoort die op de nieuwe locatie van de VP tussen 1527 en 1719 stond. Dat en de 45 jaar geschiedenis van Lunchroom Vries / De Vollenhoofsche Poort maken De VP tot een nostalgische plek waar Sluzigers trots op zijn. Een gevoel dat een belangrijk onderdeel van de identiteit vormde en onder andere terug is te zien in het gebruik van oude foto's waarin de geschiedenis van de VP én Zwartsluis belicht wordt.


De VP is er voor iedereen

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites