Menukaart - VP

Een duurzame menukaart waarin je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt, waar je je vingers bij aflikt én die je terugneemt in de tijd (naar waar het ooit begon). Met die combinatie als uitdaging gingen we aan de slag met de menukaart van de VP.

Verbluffend eindresultaat

Verschillende papiersoorten én formaten
In de menukaart stonden drie thema’s (het menu, foto’s van de gerechten en de historie) centraal. Daarom kozen we voor verschillende papiersoort én formaten. Zo ontstaat er diversiteit tussen de drie thema's zonder de eenheid uit het oog te verliezen. Met een - al zeggen we het zelf - verbluffend eindresultaat als gevolg!

Eenvoudig verwisselen
Is er een nieuwe actie/aanbieding of zijn er wijzigingen in het menu? Dan maken de hersluitbare ringbanden het eenvoudig om één of meerdere vellen te vervangen. Gemak dient hiermee de mens én het scheelt een investering in een volledig nieuwe menukaart.

Verbluffend eindresultaat

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites