Nieuwe site Dijkcom Automatisering

De tijd vliegt. Helemaal voor een ICT-bedrijf. De digitale ontwikkelingen gaan zo snel, dat Dijkcom Automatisering nog geen vier jaar na de lancering van de website alweer toe was aan een nieuwe!

Jip-en-Janneke taal

Werken in de cloud, cybersecurity en kunstmatige intelligentie. Zomaar wat voorbeelden van nieuwe vormen van ICT-infrastructuur, ICT-beheer of ICT-beveiliging die vier jaar geleden of in de kinderschoenen stonden of sterker nog, niet eens bestonden. Als de externe ICT-afdeling voor het MKB, maakt Dijkcom Automatisering zich de laatste trends en ontwikkeling voortdurend eigen. En dat moet natuurlijk terug te zien zijn op de website. Daar hielpen we Dijkcom een handje mee.

MKB-ondernemer centraal
Ook op de vernieuwde website blijft de MKB-ondernemer centraal staan. In Jip-en-Janneke taal leggen we ook nu weer de nieuwste technieken en producten van Dijkcom aan hem of haar uit. Want ‘dat je altijd en overal bij je bestanden kunt’, zegt ook vier jaar later nog steeds veel meer dan ‘gratis online storage ruimte van 25 GB’ nietwaar?

Benieuwd naar de vormgeving en voordelen van de vernieuwde website? Kijk op dijkcom.nl

Jip-en-Janneke taal

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites