Huisstijl ijssalon D ijsko

​IJs, wie wordt daar nu niet vrolijk van. Zeker als het ambachtelijk gemaakt Italiaans schepijs is. Nou, dan heb je ons te pakken. En dus was het een geweldige klus om voor een nieuwe ijssalon in Genemuiden te ondersteunen bij de opstart.​

Complete uitstraling

Maar hoe noem je een ijssalon? Zonder cliché te worden. We kwamen op D’ijsko, waarbij de naam enerzijds verwijst naar de achternaam van eigenaar Gerralt van Dijk en anderzijds de ouderwetse ijsco in voorkomt.

(van) DIJsKo
Met die naam gingen we aan de slag om de visuele identiteit te creëren. De gehele huisstijl werd vrolijk en fris met natuurlijk een bolletje ijs als creatief element. Herkenbaar, maar toch met een eigenzinnige twist. En wie goed kijkt ziet dat we met de kleuren van de letters hebben gespeeld om ‘(van) Dijk’ eruit te laten springen.

Van gevelborden tot vlaggen
Naast advisering over kleurgebruik en marketing hebben we tevens een ondersteunende rol gespeeld bij de aankleding van het in- en exterieur van de ijssalon. Van gevelborden tot raamstickers en vlaggen. En wil je eens een leuk cadeau geven? We hebben D’ijsko ook mooie cadeaubonnen geleverd. Een totaalplaatje.

Complete #uitstraling#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites