Livestream Dingstede

Als aanbieder van Mavo-, Havo- en Atheneum-onderwijs organiseert Dingstede rond de jaarwisseling normaal gesproken vele voorlichtingsavonden voor ouders op basisscholen in de regio rond Meppel. Maar wat doe je als corona die onmogelijk maakt? Samen bedachten we de livestream via een specialistisch livestream-programma.

Technisch en inhoudelijk faciliteren

Wij faciliteren Dingstede een periode lang met professionele livestreams. Technisch qua streaming, geluid en belichting. En inhoudelijk met het vormgeven van presentaties en het maken van video’s. Meer dan 100 ouders kunnen zo’n livestream bijwonen.

Daarbij zitten Dingstede’s Mavo-, Havo en Atheneum-teamleiders klaar om alle vragen van de ouders te beantwoorden. Zij worden vergezeld door enkele leerlingen. De ouders kunnen hen per chat bevragen. De meest gestelde vragen worden in beeld beantwoord. De andere per chat.

Ook geïnteresseerd in een livestream? Wij zenden onze kennis graag naar je uit!

Technisch en inhoudelijk faciliteren

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites