Website Boerderij Eben Haezer

Wat de boer niet kent… Besteedt hij uit. Daarom mochten wij voor boer Wout en boerin Tineke een gloednieuwe website voor hun boerderij Eben Haezer ontwikkelen. Overnachten, recreëren en vergaderen. Het kan allemaal op de plek waar je het ultieme landleven nog ervaart.

​Met boerenverstand

De geur van vers gemaaid gras, kippen die om je voeten scharrelen, een pasgeboren kalf dat af en toe van zich laat horen, ons verblijf op boerderij Eben Haezer was puur genieten. De frisgroene weilanden, grazende koeien en kakofonie van vogels deed ons goed. En zorgde ervoor dat ons boerenverstand nog groter werd.

Het gaf onze conceptuele creatievelingen, grafische vormgevers, tekstschrijver, fotografe en webbouwers alle rust, inspiratie en vermaak om een website neer te zetten die in alles het boerenleven uitademt.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga naar boerderijebenhaezer.nl

#​Met boerenverstand#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites