Brochures Element4

Element4 levert haarden voor in en om het huis. Hoogwaardige producten met een dito uitstraling. Aan ons de vraag om de brochure in eenzelfde hoogwaardige jas te steken.

4 brochures + 4 kleuren = 1 uitstraling

Element4 heeft vier haardsoorten; gas, outdoor, club en elektrisch. Aan ons de taak om tussen de brochures een duidelijk onderscheid te maken zonder de huisstijl uit het oog te verliezen. Om die reden kozen we per haard een onderscheidende kleur maar hielden de rest van het ontwerp gelijk. Hierdoor behouden de brochures één uitstraling maar zie je ook in één oogopslag het verschil tussen de brochures.

Wat maakt ‘een Element4’ uniek?
In de brochure zelf vind je niet alleen meer informatie over de haarden, maar ook over Element4. Waarom moet je voor Element4 kiezen? En wat maakt hun haarden uniek? Je vindt het allemaal terug in de brochures.

Van ontwerp tot drukwerk
Om het chique karakter helemaal af te maken hebben we ook in het drukwerk een stapje extra gedaan. Mooi stevig papier voor het binnenwerk en een nog net wat dikkere omslag, voorzien van matlaminaat en Spot UV (glanzende lak op bepaalde elementen) geven de brochure net dat beetje extra.

Op zoek naar een hoogwaarde haard en wil je graag meer weten? Vraag dan snel de brochure van Element4 aan.

4 brochures + 4 kleuren = 1 uitstraling

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites