Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Dit jaar zijn de beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing voor het eerst geïntegreerd in één beurs: de WoTS. Oftewel de World of Technology & Science. Voor Fortop reden om flink uit te pakken in de Utrechtse jaarbeurs. Dat klusje vertrouwden ze ons wel toe!

Honger naar techniek

Een betere plek om je honger naar techniek te stillen is er niet. Vanuit die gedachte bedachten we een concept dat helemaal op de plek viel, toen we Fortop’s plaats op de beurs vernamen. Hal 11, standnummer C001. Een ding was duidelijk: wie de stand van Fortop wilde bezoeken, had er al een flinke wandeling opzitten. En dus leek het ons raadzaam dat Fortop het energiepeil van de bezoekers weer razendsnel op orde ging brengen. Zoals het een specialist in Automation en Energy control betaamt.

Waardebonnen

Nadat het concept Meet & Eat was bepaald, gingen we aan de slag. We ontwierpen een beursstand waar bezoekers in een relaxcorner even bij kunnen komen met een lekkere kop koffie, terwijl ondertussen een heerlijke Duitse pizza wordt bereid. Nadat deze Flammkuchen de batterij heeft opgeladen, stillen we ook nog de honger naar techniek met demonstraties, voorlichting en advies van de Fortop-specialisten. Naast Pizza’s gaf Fortop van 2 t/m 5 oktober ook waardebonnen weg voor tehniekworkshops die het later op het hoofdkantoor in Zwartsluis gaat organiseren. Inclusief lunch, zodat ook daar het Meet & Eat-concept weer terugkomt.

In de Jaarbeurs sloeg het concept aan. De stand, waarvan we ook de realisatie en opbouw coördineerden en faciliteerden, trok veel aandacht en leverde fraaie reacties op van bezoekers, leveranciers en collega-techneuten. Zo stond Fortop er tiptop bij!

Meer weten over Fortop? Kijk dan eens op hun website!

Honger naar #techniek#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites