Vakwerk voor Gelders Vakmanschap

De provincie Gelderland wil het tekort aan technisch personeel aanpakken. Daarom bundelde het de krachten van Gelderse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen in de regiegroep Leve(n)lang Gelders Vakmanschap. Die klopte bij ons aan om hun initiatief bekendheid te geven in de provincie.

Samen werken aan techniek

In het kort komt het erop neer dat Leve(n)lang Gelders Vakmanschap werkzoekenden, werkenden en zzp-ers de mogelijkheid geeft om gesubsidieerde om-, bij- en herscholingstrajecten te volgen. Zij komen in aanmerking voor opleidingsvergoedingen van 1.000,- tot 3.000,- euro en steun van arbeidsmarktcoaches om de technische arbeidsmarkt in Gelderland beter te laten functioneren.

Nieuwe kansen aanboren

Om dat doel te bereiken boorden we nieuwe kansen voor ze aan. We vonden hun huisstijl opnieuw uit, bouwden een compleet nieuwe website, sleutelden een digitale en geprinte flyer in elkaar en tekenden een nieuwsbrief uit. Al snel nadat alle communicatiemiddelen online gingen of verspreid werden, stroomden de opleidingsaanvragen binnen. Wat de regiegroep van ons vakmanschap vond? Een sterk staaltje vakwerk!

Meer weten over Leve(n)lang Gelders Vakmanschap? Ga naar de website.

Samen werken aan #techniek#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites