Nieuwe uitstraling De Groene Lantaarn

De Groene Lantaarn in een nieuw jasje steken, die uitdaging gingen we graag aan! Een herpositionering, upgrade van logo en huisstijl en nieuwe website verder, straalt de modezaak uit Genemuiden als nooit tevoren.

Ons licht opgestoken

Met een identiteitssessie begonnen we aan de schitterende uitdaging om ons licht over De Groene Lantaarn te laten schijnen. We vroegen Ruben Breman en enkele van zijn medewerkers zelfs het hemd nog van hun lijf. En nadat we alle benodigde info verzameld hadden, verwerkten we het in een krachtig positioneringsdocument, inclusief uitgewerkte taglines, slogans en quotes.

Met een klantreis brachten we in kaart waar de doelgroepen van De Groene Lantaarn zich bevinden en hoe die het best bereikt kunnen worden. Op basis daarvan ontwikkelden we de benodigde communicatiemiddelen, beginnend bij een upgrade van het logo en het creëren van een bijpassende huisstijl.

Die trokken we door in alle uitingen van De Groene Lantaarn, inclusief nieuwe weggeefkaartjes die we voor hen maakten. Vervolgens stortten we ons op de bouw van de website, waarvoor we naast de volledige techniek ook alle teksten en fotografie voor onze rekening namen.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga dan naar degroenelantaarnmode.nl
Ons licht opgestoken

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites