Marketingstrategie - Opening GT24

Een ultieme prijsvechter, maar wel één die consumenten als enige een keuze voor duurzaamheid biedt. Met die positionering ontwikkelden we vorig jaar het concept voor de nieuwste tankstationformule van Nederland: GT24. Vandaag is het eerste tankstation geopend. En rond die mijlpaal in Eck en Wiel bedachten wij een marketingstrategie, die ook bij de overige 200 beoogde locaties uitgerold zal worden.

Volop in openingsactie!

Abri’s in en rondom het dorp, persberichten naar de regionale en lokale media, een getargette social mediacampagne, huis-aan-huis flyers en een tekstkar op locatie. Om zoveel mogelijk inwoners van Eck en Wiel voor de opening van het allereerste GT24-tankstation te interesseren, kwamen we volop in openingsactie!

We schreven alle teksten, verzorgden de opmaak, schoten alle fotografie, maakten alle video’s, illustraties en animaties én regelden alle plaatsingen en verspreidingen van de gekozen communicatiemiddelen. Het leverde vandaag in Eck en Wiel een stormloop aan mensen op die wilden profiteren van Simpelweg Goedkopeningsacties die we voor GT24 bedachten. Tot filevorming aan toe!

Simpelweg Goedkopeningsacties

Tussen 0.00 en 24.00 uur kon iedereen op de openingsdag profiteren van actie 1: met 24 cent korting per liter nóg goedkoper tanken. Daarnaast toverden we een foodtruck om in de huisstijlkleuren voor actie 2: bezoekers gratis van een heerlijke bak koffie en smakelijke muffin voorzien op de openingsdag. Een promotieteam, door ons in passende kleding gestoken, nam die taak op zich.

Voor actie 3 ontwierpen en produceerden we het GT24-rad, bestaande uit 24 vakjes met gratis tankbeurten, kortingen van 20 tot 5 euro en coole gadgets. Welk vakje bezoekers ook draaiden tussen 16.24 en 17.24 uur, was het altijd prijs. Uiteraard bedachten en regelden wij alle gadgets voor GT24, zoals ijskrabbers en boodschappenmuntjes.

Draaiboek

De hele marketingstrategie rond de opening in Eck en Wiel legden we vast in een draaiboek, zodat we voor elke opening die nog gaat volgen ook weer alles uit de kast kunnen halen. Op naar het volgende station!

Meer weten over GT24? Ga dan naar gt24.nl
Volop in #openingsactie!#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites