Van uitnodiging tot aankleding

​Mattenfabrikant HAMAT was in 2018 de gastheer van de jaarlijkse bijeenkomst van de Ondernemerskring Genemuiden. Ze vroegen ons om de uitnodiging hiervoor te maken. Maar wat begon als een uitnodiging groeide uit tot een waar themafeest waarbij we alle creatieve remmen losgooiden.

Tot ongekende hoogte

HAMAT heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in uitbreiding. Meest zichtbaar daarvan is een gigantisch hoogbouwmagazijn dat ver boven alles en iedereen in Genemuiden uitsteekt. Met de groei en toekomstperspectieven in het achterhoofd wordt daarmee tot ‘ongekende hoogte’ gestegen.

HAMAT Airlines

Vanuit dit thema bedachten wij HAMAT Airlines en een reis naar ‘ongekende hoogte’. Genodigden ontvingen een paspoort en boardingpass als uitnodiging en werden op locatie verwelkomd door een stewardess in een hal die volledig werd aangekleed als een luchthaven. Het internationale buffet van De Kaaihof vormde letterlijk en figuurlijk de kers op de taart.

Tot ongekende hoogte

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites