Corporate identity - HEBO

In 25 jaar tijd kan er heel wat gebeuren. HEBO Maritiemservice weet dat maar al te goed. Het bedrijf groeide uit tot (inter)nationale speler in de markt van speciaal transport, bergingswerk en calamiteitenbestrijding op en rond het water.

Huisstijl

Het 25-jarig jubileum, de overdracht van het bedrijf van vader op zoons en de uitbreiding van de dienstverlening; dat vroeg gewoon om een passende nieuwe huisstijl.

Maar hoe verpak je die veelzijdigheid aan dienstverlening in één logo? Waarbij het verleden niet mag worden vergeten? De herkenbaarheid vind je terug in de letters ‘HEBO’. Die zijn subtiel hertekend en hebben iets krachtiger kleuren gekregen. Maar de toevoeging van het nieuwe beeldmerk maakt het echte verschil. Wie goed kijkt ziet het water, de gemeenschappelijke deler van de verschillende activiteiten van HEBO. De hijswerkzaamheden en bergingen worden gevangen in de kraanhaak. En het schild? Dat staat voor zowel de olie- en calamiteitenbestrijding alsook voor de kernwaarde ‘betrouwbaarheid’.
Huisstijl

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

Jubileumboek - HEBO Maritiemservice

Ontdek meer

Brochure - HEBO Maritiemservice

Ontdek meer

Advertenties - HEBO Maritiemservice

Ontdek meer

Fotografie - Hoeben Metalen / RDM

Ontdek meer

Fotoshoot - Anna Xqlusive

Ontdek meer

Folder - Rotar-producten

Ontdek meer

Huisstijl - Conrad Stanen

Ontdek meer

Website - De Buitenknecht

Ontdek meer

Online showroom - Gritter Caravans

Ontdek meer

Folder - Duikbedrijf Nederland

Ontdek meer

Huisstijl - ZWPD én ZWT&A

Ontdek meer

Website - Hulst

Ontdek meer