Spaardoosjes voor de Hervormde kerk

De Hervormde gemeente in Zwartsluis zet zich graag in voor projecten in gebieden waar geloofsgemeenschappen kwetsbaar zijn door geweld, onrecht en armoede. Sinds kort zamelen ze voor hun zendingswerk niet alleen meer geld in via collectes in de kerk. Samen bedachten we het thuis-spaardoosje.

Water bij de wijn

Het concept van het spaardoosje is simpel, maar effectief. Alle gemeenteleden van de Hervormde gemeente krijgen een kartonnen spaardoosje mee naar huis. Die kunnen ze in hun woning een mooi plekje geven en gedurende het kerkjaar vullen met eigen kleingeld of dat van gasten die over de vloer komen.

Zo gaan de uitgedeelde spaardoosjes een mooi extraatje voor de projecten van de zendingscommissie opleveren. Het ontwerp, het drukken en het in elkaar vouwen van alle spaardoosjes namen wij voor onze rekening. En ja, aangezien het zendingswerk betrof, hebben we natuurlijk water bij de wijn gedaan!

Ben je enthousiast geworden over het zendingswerk van de Hervormde kerk in Zwartsluis? Of wil je zelf meedoen? Neem dan via de website van de Hervormde gemeente contact op.

#Water# bij de wijn

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites