Website - Hoeben Metalen / RDM

Dat auto’s gesloopt worden is welbekend. Maar ook schepen komen ooit aan hun einde. Bijvoorbeeld bij Hoeben RDM in Kampen.

#Storytelling

Als je tientallen jaren hebt gewoond en gewerkt op een schip dan is de sloop daarvan een emotioneel proces. Fijn is het dan om te weten dat ze bij Hoeben RDM daar op gepaste wijze mee om gaan en je schip bovendien een tweede leven krijgt.

Op storytelling-achtige wijze hebben wij de website van Hoeben RDM ingekleed. Hoe krijgt mijn schip een tweede leven? En wat is de werkwijze van Hoeben RDM? Vragen die allemaal beantwoord worden nog voordat je contact opneemt. En dat geeft een prettig gevoel om daadwerkelijk je schip bij Hoeben aan te bieden.

Gelijktijdig ontwikkelden wij ook de website van Hoeben Metalen, de metaalrecyclingstak. Volgens hetzelfde concept en dezelfde visuele insteek.

Ontdek ze beiden op HoebenRDM.nl en HoebenMetalen.nl

#Storytelling

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites