Website Hoekman RVS

​Hoekman Roestvaststaal produceert al decennialang rvs-plaatwerkoplossingen. Om hun rol als RVS-specialist duidelijker in de markt te zetten, kregen wij de vraag om Hoekman op die manier te positioneren. En om die positionering door te vertalen in een gloednieuwe website. Daar slaagden we in dankzij een paar sterke staaltjes denkwerk en techniek.

Onderdeel van jou

Van frames voor machines tot chassisdelen voor auto’s. En van ventilatieroosters tot balustrades. Je kan het zo gek niet noemen of Hoekman maakt het. Zo wordt de RVS-specialist met hun hoogwaardige kennis en kwalitatieve product onderdeel van vele eindproducten van klanten uit diverse sectoren. Voor ons lag een positionering met een iets andere bedrijfsnaam en een nieuwe slogan dan ook voor de hand: Hoekman RVS, onderdeel van jou.

Op basis van die positionering dachten we na over een functioneel ontwerp van de website, waar we in de geest van Hoekman tal van technische snufjes in verwerkten. We ontwikkelden een aanvraagformulier voor een online offertetool, waar klanten complete CAD-tekeningen in konden aanleveren. En we koppelden actuele levertijden, aanleverspecificaties, de experts van Hoekman en de referenties van klanten aan alle diensten die Hoekman aanbiedt.

Op een uiterst makkelijk beheerbare wijze: een wijziging wordt meteen op meerdere gewenste plekken in de website doorgevoerd. Nadat de techniek stond, gingen onze tekstschrijver, fotografe en designer los om de site in woord en beeld het Hoekman-gevoel te geven. Alles in nauw overleg met de marketingafdeling van Hoekman RVS. Zo werden wij tijdelijk onderdeel van Hoekman.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga dan naar hoekman-rvs.nl.

#Onderdeel van jou#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites