Een (Inter)welkome rebranding

Interwel is specialist in werving & selectie, uitzending, payrolling en detachering van veelal Poolse arbeidskrachten. De uitzendgroep uit Nieuwleusen doet dat in de branches metaal, logistiek, productie, recycling en tuinbouw. Interwel schakelde ons in om haar positie in die sectoren verder te versterken met een rebranding.

Vakkennis, vaktaal, vakmensen, vakwerk

Al onze vakkennis, vaktaal en vakmensen zetten we in om Interwel vakwerk te leveren. Onze marketeers begonnen met een identiteitssessie om het ware gezicht en het ware verhaal van Interwel duidelijk te krijgen. Dat lukte door samen in de spiegel te kijken en pure antwoorden te krijgen op al onze vragen.

Met die input konden onze grafisch vormgevers aan het werk om de huidige huisstijl van Interwel een update te geven. Daarbij hielden zij oog voor de klantwens om een stoer en strak, maar ook open en eerlijk beeldmerk te ontwikkelen, dat verbinding en koppeling uit zou stralen. Met een open cirkel waarin twee verbonden schakels de W vormen, slaagden we daarin. De nieuwe huisstijl voerden onze grafische specialisten door in alle stationary. Van briefpapier tot enveloppen en van mailhandtekening tot visitekaartjes. Maar ook op relatiegeschenken (pennen, kladblokken en mappen) en in diverse advertenties.

Het ware gezicht en het pure verhaal

Daarna konden onze webdesigners en webdevelopers aan de slag. Zij ontwierpen en bouwden een responsive website, waarop het voor werkgevers en werknemers zo eenvoudig mogelijk wordt om personeel of werk te vinden. Vervolgens was onze fotografe aan zet om tijdens een fotoshoot de juiste beelden te maken, passend bij het gezicht van Interwel. Tot slot kon onze tekstschrijver aan het werk om ook het verhaal van de uitzendgroep te vertellen. De sleutel naar de juiste woorden vond hij in datgene wat we als Active Creations aan Interwel leverden. En dus staan er vanaf nu vier woorden centraal in alle communicatie van Interwel: vakkennis, vaktaal, vakmensen en vakwerk!

Benieuwd naar het ware gezicht en het pure verhaal van Interwel? Neem dan eens een kijkje op de website.

Vakkennis, vaktaal, vakmensen, vakwerk

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites