Website Jachtcharter Panorama

Al meer dan 35 jaar lang verhuurt Jachtcharter Panorama vaarplezier. Om die rijke geschiedenis een blijvende toekomst te geven, mochten wij een panoramische blik op hun website werpen. Het leidde tot de bouw van een gloednieuw responsive design.

Tewaterlating

Watersportliefhebbers die een jacht willen huren, optimaal van dienst zijn. Met die opdracht gingen onze webdesigners aan de slag. Ze bedachten een structuur waarin alle informatie over de verhuurjachten, prijzen en beschikbaarheid overzichtelijk gepresenteerd wordt, waarna boeken een fluitje van een cent wordt. Omdat er geen beter vetrekpunt naar de mooiste watersportgebieden van Nederland is dan de haven van Jachtcharter Panorama in Zwartsluis, kregen ook de mooiste vaarroutes in de omgeving een prominente plaats.

Nadat de structuur en het design uitgedacht waren, ging onze webdevelopers aan de slag met de technische bouw van de nieuwe website. Ondertussen stortte onze fotografe zich op het verzamelen en bewerken van de fraaiste beelden en onze tekstschrijver op het creëren van de fraaiste slogans, taglines, intro’s en alinea’s.

Spetterend eindresultaat

Met de opening van het vaarseizoen in aantocht, lieten we de website op het best mogelijke moment te water. Benieuwd naar het spetterende eindresultaat? Neem dan eens een panoramisch kijkje op de website van Jachtcharter Panorama.

Tewaterlating

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites