Beursdeelname - Keizer Yachts

Je krijgt maar één keer de kans om je als nieuw merk aan de wereld voor te stellen. En als je het doet, doe het dan goed. Zeker als je je als jachtbouwer presenteert op de grootste bootshow ter wereld: Boot Düsseldorf. Aan ons de schone taak om dit volledig in goede banen te leiden.

Keizer Yachts

Van concept, een eerste schets en digitaal ontwerp tot de complete realisatie: voor Keizer Yachts trokken we alle kennis en ervaring uit de kast. We verplaatsten ons in de potentiële koper om de stand zo in te richten dat die maximaal op hun wenken werden bediend en Keizer Yachts zoveel mogelijk resultaat behaalt uit de 250.000 bezoekers die jaarlijks naar Boot Düsseldorf komen.

Voor de realisatie kozen we voor grote visuals waaronder een enorme achterwand van 22 x 7 meter, diverse stijlvolle textielframes en een bordes dat het mogelijk maakt gemakkelijk aan boord te stappen van de Keizer 42. Een persconferentie, officiële onthulling alsook VIP-avonden voor serieus geïnteresseerden maken onderdeel uit van de volledige realisatie.

En het resultaat? Dat is nog mooier dan zelfs wij hadden gehoopt. Keizer Yachts heeft zowel het publiek als de concurrentie verbaasd met het product, maar zeker ook met de presentatie. "De professionaliteit spat ervan af", is een compliment dat wij veelvuldig in ontvangst hebben mogen nemen.

Keizer Yachts

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites