Website Keizer Yachts

Verleiden en informeren, dat stond centraal bij de realisatie van de website voor Keizer Yachts. De jachtbouwer moet met de website het hart van potentiële klanten sneller doen kloppen en vervolgens de belangrijkste vragen weten te beantwoorden.

Keizer Yachts

De verleiding wordt gerealiseerd dankzij sprekende quotes en schitterende beelden. De korte teksten geven een verdere verdieping en moeten dankzij feitelijke informatie zorgen dat de belangrijkste vragen van klanten beantwoord worden. Uiteraard zitten alle USP's van de Keizer 42 prominent verwerkt in de opbouw van de website zodat binnen een paar klikken het concept van het jacht volledig duidelijk gemaakt wordt. En wie dan nog meer wil weten, die kan zijn of haar gegevens achterlaten om een brochure en prijslijst te ontvangen. Het voordeel daarvan is dat de dealers dan meteen de contactgegevens van deze lead hebben.

Benieuwd? Kijk op www.keizeryachts.com.

Keizer Yachts

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites