Website - Stichting Kusje voor

Wist je dat per dag 3 paar ouders hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap of vlak na de bevalling? Drie per dag! Stichting Kusje voor wil deze ouders helpen met het verwerken van dit verlies. En wij ondersteunen daarbij.

Het doel: donaties ophalen

Het idee achter Kusje voor is een online applicatie, meer concreet een digitaal dagboek, dat ouders middels het stellen van gerichte vragen wil helpen hun verlies van zich af te schrijven.

Het doel van de website is om geld op te halen zodat de applicatie ook daadwerkelijk ontwikkeld kan worden en gratis beschikbaar wordt gesteld aan ouders die dit overkomen is. Op de site stellen we de stichting voor, vertellen we waarom Kusje voor is opgericht, wat het initiatief inhoudt en hoe je bij kunt dragen. Met als uiteindelijk doel dat mensen op de ‘doneren-pagina’ terechtkomen.

Ook je steentje bijdragen? Kusjevoor.nl.

Het doel: #donaties# ophalen

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites