Website - Tennisvereniging LTVZ

De komende drie jaar zijn we als Active Creations de nieuwe hoofdsponsor van LTVZ, de tennisvereniging uit Zwartsluis. Als onderdeel van de afspraken staken we de helpende backhand toe. We bouwden een geheel nieuwe website voor de club waar veel van onze klanten hun hobby bedrijven.

Een gemengd dubbelspel

De website als nieuw bindmiddel voor alle (nieuwe) leden. Uit gesprekken met de vertegenwoordigers van LTVZ kwam al snel naar voren welk doel de nieuwe website moest dienen. Van die opdracht maakten we een partijtje gemengd dubbelspel tussen designer, technicus, tekstschrijver en fotografe.

Love games

De wedstrijd eindigde onbeslist en kende alleen maar love games. Van de nieuwe site spat het plezier, de passie en de prestatie af. En laten dat nou net de drie kernwaarden zijn die LTVZ wil serveren!

Benieuwd naar het baanbrekende eindresultaat? Ga dan naar www.ltv-zwartsluis.nl.

Een gemengd dubbelspel

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites