Complete communicatieaanpak

Hoe maken we een heel dorp (en de wijde omgeving) enthousiast voor een spetterende feestweek? Laat dat maar aan ons over. Voor de Oranjevereniging in Zwartsluis zijn wij namelijk al jaren verantwoordelijk voor de volledige communicatieaanpak.

Van programmaboekje tot signing

Van het programmaboekje dat huis-aan-huis op de mat valt tot de posters die in de gehele omgeving op prominente plaatsen hangen: het maakt allemaal onderdeel uit van een omvangrijk communicatieplan om de feestweek in Zwartsluis onder de aandacht te brengen. Al maanden van tevoren beginnen we met het verspreiden van persberichten, warmen we op via social media, plaatsen we het complete programma op de website en teasen we met de te organiseren activiteiten.

In en rond de tent
Dat alles komt gedurende de feestweek tot een hoogtepunt in en rond de feestweek. De Oranjevereniging zet een geweldig programma neer, wij zorgen dat alles eromheen klopt. Van de aankleding van de tent met mooie signing tot een narrowcasting-oplossing om alle bezoekers nogmaals te attenderen op het programma. En als het eenmaal draait? Dan feesten we natuurlijk graag mee!

Van programmaboekje tot #signing#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites