Identiteit en huisstijl PWR Motoren

Eind vorig jaar stopte Sven Arendsen met zijn eigen bedrijf om in dienst te treden bij Van der Veer & Brinks. Hij bracht zijn specialisme om off-road werkvoertuigen, generatoren en pompsets te motoriseren mee. Zowel het klantenbestand als de dienstverlening breidde flink uit. Een krachtenbundeling die vroeg om een frisse start voor Van der Veer & Brinks, dat de toekomst ingaat onder een nieuwe naam: PWR Motoren.

Een frisse start voor PWR Motoren

Waar ze bij PWR Motoren al hun krachten bundelen, zodat hun klanten zorgeloos kunnen varen met hun plezierjacht, optimaal kunnen presteren met hun off-road werkvoertuig, betrouwbare stroom op kunnen wekken met hun generator en vol vermogen kunnen leveren met hun pompset, bundelden wij bij Active Creations onze krachten om PWR goed in de markt te zetten!

Verandering naam en logo

Bij een frisse start hoort niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuw logo. Dankzij een identiteitssessie maakten we duidelijk waar PWR Motoren voor staat en wat het voor haar klanten kan en wil betekenen. Op basis van die informatie gingen we aan de slag met een huisstijl. We wijzigden de naam in ‘PWR Motoren’ wat staat voor passion, workmanship en reliability, maar ook een beknopte weergave is van het woord power. Voor het logo dachten we zorgvuldig na over de kleurencombinatie en de vormen. Zo zien we het blauw van het water en het groene kleur van het land terug in de kleuren. En de vurige kracht en de powerbutton terug in de vormgeving.

Compleet pakket

De huisstijl voerden we voor PWR Motoren door in signing en website, waarvoor we ook de fotografie en teksten voor verzorgden. We informeerde alle klanten over de gewijzigde naam en dienstverlening met een fysieke mailing en informeerde de pers met een persbericht. Zo regelden we alles voor PWR, van begin tot eind. Zo konden zij dankzij ons complete pakket een nieuwe start maken!

Een frisse start voor PWR Motoren

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites