Website PWR Motoren

Eind vorig jaar stopte Sven Arendsen met zijn eigen bedrijf om in dienst te treden bij Van der Veer & Brinks. Hij bracht zijn specialisme om off-road werkvoertuigen, generatoren en pompsets te motoriseren mee. Zowel het klantenbestand als de dienstverlening breidde flink uit. Een krachtenbundeling die vroeg om een frisse start voor Van der Veer & Brinks, dat de toekomst ingaat onder een nieuwe naam: PWR Motoren.

Een website met power

Voor PWR Motoren bundelden we onze krachten voor het maken van een krachtige website. We begonnen met het maken van een functioneel ontwerp, creëerden daar het gewenste design bij en begonnen met de bouw ervan. Ondertussen waren onze tekstschrijver en fotograaf druk bezig om de website te vullen met passende teksten en sprekende foto’s! Benieuwd naar het eindresultaat? Ga naar www.pwrmotoren.com.

Een website met power

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites