Website - Quality Seafood

Als geboren en getogen Urkers draait het bij Quality Seafood natuurlijk om vis. Zij weten dan ook als geen ander waar zij de beste paling en zalm kunnen vinden, verwerken en transporteren. Bij Active Creations weten we gelukkig als geen ander hoe we dat kunnen overbrengen naar de buitenwereld. En dat resulteerde in een splinternieuwe website voor Quality Seafood!

Wereld van verschil

In 2011 kwam Quality Seafood voor het eerst bij Active Creations met de vraag om een website, waarna wij dit voor hen realiseerden. Maar omdat er in de afgelopen acht jaar ontzettend veel veranderd is in het digitale landschap, werd het anno 2019 hoog tijd voor een verse website. Wij schreven nieuwe teksten, maakten passende foto’s en creëerden een prachtig ontwerp die we voorzagen van de nieuwste web-technieken. Na acht jaar is de website opnieuw een streling voor het oog, maar nu weer helemaal bij de tijd!

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga dan naar www.qualityseafood.nl

Wereld van verschil

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites