Herpositionering Radar Scheepsexperts

Radar Scheepsexperts neemt jachtbouwers- en ontwerpers alle rompslomp uit handen rond het verkrijgen van een CE-markering. Om de nieuwe koers die eigenaar Renze Dijkstra daarbij wil gaan varen duidelijk te maken, mochten wij zijn bedrijf herpositioneren.

Niet langer onder de radar

Aankoopkeuringen, taxaties, osmose-onderzoek, vlakdikte metingen. Zo maar wat voorbeelden van diensten die Radar Scheepsexperts jarenlang verleende. Ook het volledig verzorgen van CE-markeringen voor plezierjachten maakt al ruime tijd onderdeel uit van het dienstenpakket. Een taak die zo’n vlucht nam en Renze zoveel plezier bezorgde, dat hij zich er met Radar Scheepsexperts volledig op wilde toeleggen.

Rond die nieuwe koers mochten wij Renze op marketing- en communicatievlak ontzorgen. De eerste stop op de route was Radar Scheepsexperts opnieuw positioneren. Om te doorgronden waarom Radar Scheepsexperts bestaat, wat het bedrijf onderscheidt, welke waarden het vertegenwoordigt, welke diensten het aanbiedt en welke ambities er zijn, nodigden we Renze uit voor een identiteitssessie in onze Merkmakerij.

Op basis van die sessie zetten we zijn bedrijfsverhaal op papier met een positionering. Daarbij ontwikkelden we meteen een passend logo en huisstijl. Vervolgens gingen we in volle vaart verder met een spetterende website, waarvoor we alle teksten schreven en fotografie verzorgden. Dat Renze zich nu volledig focust op CE-markeringen, zal daardoor niet langer onder de radar blijven.

Benieuwd naar het eindresultaat dat alle specialisten die we aan boord hebben, realiseerden? Ga dan naar scheepsexperts.nl

Niet langer onder de radar

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites