Website Renaultdealer Van Kesteren

De contentmarketing verzorgden we al een tijdje voor Renaultdealer Van Kesteren. Zowel voor de vestigingen in Kampen als in Zwartsluis. En omdat we veel voordeel zagen in een optimale wisselwerking tussen die content en hun website, mochten we een gloednieuwe digitale thuisbasis voor Van Kesteren ontwikkelen.

Al onze knowhow aangesproken

Nieuwsberichten, blogs, klantverhalen, actie-aankondigingen. Via sociale en lokale media gaven we Van Kesteren er on- en offline een vakkundig, betrouwbaar en gastvrij gezicht mee. Een uitstraling die we door wilden trekken op de nieuwe website. Een omgeving die niet alleen op het product en diensten gericht is, maar op alles waar Van Kesteren voor staat.

Al onze knowhow spraken we daarvoor aan. We dachten goed na over het concept, de indeling en het ontwerp. Vervolgens schreven we teksten en maakten we foto’s. Niet alleen van de showroom, maar ook van de werkplaats en medewerkers. Ook zorgden we ervoor dat zowel het nieuwe, als het gebruikte aanbod van occasions uitgebreid naar voren komt. Alles met het doel om Van Kesteren te positioneren zoals ze zijn: onderweg betrouwbaar. En in de werkplaats en showroom vakkundig en gastvrij.

Benieuwd naar het resultaat? Ga naar vankesterenrenault.nl en ontdek waarom het met en bij Van Kesteren fijn thuiskomen is.

Al onze #knowhow# aangesproken

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites