Huisstijl - Rientjes

Rientjes Notariaat verhuisde in november 2018 van de Marktstraat naar de Stationsstraat in Sneek. Voor de specialist in notariaat, mediation en juridisch advies mochten wij de complete signing van het door hen betrokken monumentale pand verzorgen. Een klus die we combineerden met het ontwikkelen van een modern en fris logo, stationary en een website.

Een nieuwe (ver)huisstijl

Intern doopten we deze opdracht al om tot het creëren van een nieuwe (ver)huisstijl. We begonnen met een identiteitssesie in Friesland. Al snel werd duidelijk dat ze bij Rientjes graag het saaie imago van de notaris van zich af wilden schudden. Een luisterend oor, oog voor situaties en een neus voor het juiste advies. Voor die vertrouwde, persoonlijke en deskundige aanpak staat Rientjes.

Met die info gingen we aan de slag en ontwikkelden we een eigentijds logo dat letterlijk richting geeft aan het verhaal achter Rientjes. De nieuwe huisstijl verwerkten we eerst in de signing van het pand. Daarna voerden we hem door op alle stationary van Rientjes: van enveloppen tot briefpapier en van visitekaartjes tot mailhandtekeningen. De volgende stap was het ontwikkelen van een geheel nieuwe website. Hiervoor verzorgden we alle techniek, fotografie en teksten.

Zo bezorgden we Rientjes een nieuw huis in stijl!

Een nieuwe (ver)huisstijl

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites